Praktijk voor Psychologische Hulpverlening Berlicum

Even voorstellen

Mijn naam is Rianne Risseeuw. Ik ben in 2002 gestart met de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening Berlicum. In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht in de richting klinische- en gezondheidspsychologie.

Van 1992 tot 1996 heb ik als psycholoog gewerkt voor het Ministerie van Defensie, ondermeer met VN-militairen die op uitzending naar oorlogsgebieden gingen.

Vanaf 1996 heb ik gewerkt in praktijken voor eerstelijnspsychologie in Veldhoven en Rosmalen. In deze periode heb ik de registraties tot eerstelijnspsycholoog NIP en gezondheidszorgpsycholoog BIG behaald.

Vanaf 2002 ben ik zelfstandig gevestigd in Berlicum, eerst op de locatie van de praktijk voor fysiotherapie en nu in het Gezondheidscentrum.

Door middel van voortdurende bijscholing, deelname aan congressen, intervisiebijeenkomsten en vakliteratuur houd ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 05/04/2016 door .