Praktijk voor Psychologische Hulpverlening Berlicum

Praktijkruimte

De Praktijk voor Psychologische Hulpverlening Berlicum is gesitueerd binnen het Gezondheidscentrum Berlicum. Bezoekers van  het gezondheidscentrum kunnen hier terecht voor de complete eerstelijns gezondheidszorg (o.a. huisarts, fysiotherapeut, logopedist, psycholoog en diëtist).  De praktijkruimte is gelegen op de eerste verdieping. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Samenwerken in één gezondheidscentrum heeft als grote voordeel dat de lijnen naar elkaar toe erg kort zijn. Zorg wordt steeds meer georganiseerd rondom een patiënt. Als de meeste disciplines dan binnen een gebouw aanwezig zijn kan het organiseren van die zorg veel efficiënter en doelmatiger plaatsvinden.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 05/04/2016 door .